Geboren in Amsterdam en op jonge leeftijd verhuisd naar Hilversum, daarna naar  Tiel en inmiddels 35 jaar geleden naar Huizen. Na het afstuderen op de HTS in Utrecht heb ik ruim dertig jaar in managementfuncties gewerkt bij NS en later Prorail. Mijn vrouw en ik hebben drie dochters en inmiddels vier kleinkinderen. Onze oudste dochter is in 1980 geboren met spina bifida.

Na mijn actieve werkperiode heb ik een aantal bestuursfuncties gehad, met name op het sociaal maatschappelijk terrein. In dit verband noem ik de Raad van Toezicht van het revalidatiecentrum De Trappenberg, het bestuur van de BOSK (vereniging van mensen met een motorische beperking en hun ouders) en voorzitter van de Wmo-raad van Huizen.

Het was tijdens een langdurig verblijf van onze dochter op de IC-afdeling van het UMC Utrecht dat wij geconfronteerd werden met intensive beademingszorg. Zij krijgt nu in de woonvorm en in het weekend bij ons thuis non invasieve beademingsondersteuning. In het bestuur hoop ik onze ervaring met thuisbeademing en alles wat daarmee samenhangt te kunnen inbrengen.